Dertsiz Kumaş Nedir?

Dertsiz Kumaş Nedir?

Dertsiz kumaş deyimi tıpkı masa örtüsü, çarşaf ve nevresimlerde olduğu gibi kullanım sırasında ve sonrasında kullanıcılara zorluk çıkarmayan tipte kumaşları ifade eder.

Dertsiz Kumaşların Genel Özellikleri Nelerdir?:

  • Dertsiz kumaşların en belirgin özelliği diğer kumaş tiplerine göre lekelenmelere karşı daha dayanıklı olmalarıdır.
  • Basit lekelenmeler karşısında silinerek temizlenebilirler ve lekelerinden büyük ölçüde arınabilen kumaşlardır.
  • Yüksek ısılarda dahi (60-90 derece) makinede yıkanabilen kumaşlardır.
  • Yıkama sonrası neredeyse hiç buruşmaz, kırışmaz ve kullanıma hazırdır.
  • Ütü gerektirmeyen tipte kumaşlardır. Hafif kırışıklıklar ya da kat izleri orta seviye sıcaklıkta ütülenmeyle tamamen ortadan kaldırılabilir.
  • Yıkama sonrası ısı fark etmeksizin çekme yapmayan tipte kumaşlardır. Yıllarca ölçülerini korur, dikiş yerleri büzüşmez, ütü istemez.

Dekorinyo Kumaşlarını Dertsiz Yapan Özellikleri Nelerdir?

  • Dekorinyo kumaş modelleri mikrofiber iplik yapısına sahip dokuma kumaşlardır. Bu sayede en zor kirlenen kumaş kategorisindedir.
  • Martindale aşınma test derecesi 52.000’dir. Bu değer, Dekorinyo kumaşlarının kullanım alanlarına bağlı olarak yıllarca dayanıklılığını koruyabileceğinin tescilidir. Dünyanın kabul ettiği döşemelik kumaş aşınma test ortalaması 30.000 olup, bu değer Dekorinyo kumaşlarını benzerlerinden büyük ölçüde ayıran bir detaydır.
  • Dekorinyo kumaşları üretim standartları yüksektir. Metrekare ağırlığı, yüzey dokusu, dokuma sıklığı, baskı tekniği, boya kalitesi her zaman aynıdır. Bu sayede siz ne zaman Dekorinyo kumaşlarını tercih ederseniz edin, bir sonraki siparişinizde o ürün kalitesi değişmeyecek ve “önceden aldığım kumaş şimdi de aynı mıdır?” derdi asla olmayacaktır.
  • Dekorinyo kumaşları uygun yıkama ve saklama koşulları sağlandığı takdirde yıllarca renklerini korur ve ilk günkü gibi kalabilir.
  • Dekorinyo kumaşları ister ev tipi ister sanayi tipi fark etmeksizin her dikiş makinesiyle kolaylıkla dikilebilir. Böylece ürüne çevrilirken dertsiz, sizlerin istihdamı için de son derece uygun kumaşlardır.
  • Kolay kırışmaz özelliğe sahiptir ancak yine de ütülemek isterseniz kırışıklıkları gidermek kolay ve hızlıdır. Bu sayede sizlere bol bol elektrik tasarrufu yaptırır.
  • Dekorinyo kumaşları elde ya da makinede yıkanabilir. Yıkama sonrası çok çabuk kuruma özelliğine sahiptir. Bu da sizlere her gün kullanım konusunda büyük kolaylık sağlar.
  • Dekorinyo kumaşları tozlanmalara karşı dirençlidir. Tozu ve kiri asla içine hapsetmez, alerjik bünyeler için dertsiz bir hayat sürme olanağı tanır.
  • Dekorinyo kumaşları evcil hayvan sahipleri için vazgeçilmez olan kolay temizlik ve sağlamlık konularında dertsiz bir kullanım sağlar. Tüy toplamaz, toplasa bile basit bir tüy toplayıcı ile göze batan her şeyden arınabilir. Tırmalamalar karşısında mikro iplik dokumasının avantajıyla birlikte delinmez, parçalanmaz.

Dekorinyo Dertsiz Kumaş Modellerini Hangi Alanlarda Tercih Etmeliyim?

Dekorinyo dertsiz kumaş modelleri başta döşemelik alanlar için tercih edilebilir. Bu döşemelik alanlar tüm koltuklarınız, sandalyeler, minderler, puflar, berjerleriniz olabilir.,

Dekorinyo dertsiz kumaş modelleri masa örtüleriniz için son derece uygundur. Leke tutmaz ve silinebilir özelliğiyle birlikte tüm sofralarda yer bulabilir. Dekoratif runner, suplalar ve amerikan yemek servisleri yapımına ve kullanımına uygundur.

Dekorinyo dertsiz kumaş modelleri güneşlik ve fon perde kullanımında tercih edilebilir. Toz tutmaz, güneş geçirmez, ütü bile istemez.

Kısacası Dekorinyo dertsiz kumaş modelleri nevresim dışında her alanda kullanılabilir. Her şey sizlerin yaratıcılığıyla mümkündür!

Bir yanıt yazın

error: Bu site üzerindeki görselleri kullanma yetkisi izne tabidir.