Berjer Yüz Değişimi ile Siz de Evinize Heyecan Katabilirsiniz

berjer yüz değişimi

Berjer Yüz Değişimi hakkında sizi aydınlatmadan önce bu kelimenin nereden geldiğine bir göz atalım; Berjer Kelimesi sözlük anlamıyla Fransa’da XV. Louis çağında ilk örnekleri görülen, o zamandan bu yana yapılıp kullanılan, arkalık kısmı yumuşak süngerler ile beslenip kabartılmış, kenar kısımları yanlıklarla, kolluklarla donatılmış, oturma kısmı genişçe ve arkalık kısmı yüksekçe bir tekli koltuk türüdür.

Berjer yüz değişimi evinizin yenilenmesi açısından önemli ve ekonomik bir çözümdür. Bu işlem eskimiş yüze sahip,ama asla atmaya kıyamayacağınız kalitede olan berjerlerinizin hayat bulması açısından hem cebinizi düşünen hem de “atmadan” tekrar evinize kazandırabileceğiniz muhteşem bir hamle olacaktır.

Yapmanız gereken ilk şey berjerinizin ölçülerini doğru bir şekilde not etmektir. Eğer bu konuda kendinize güvenemiyor ve doğru sonucu bulamayacağınızı düşünüyorsanız hiç vakit kaybetmeden bir bilene danışıp ölçülerini çıkarmasını isteyebilirsiniz.

Bir sonraki adımınız kumaşınızı seçmek ve heyecanlı sona doğru bir adım daha yaklaşmak olacaktır. “Dekorinyo’dan berjer kaplatmak üzere satın alınan ve kullanıcıların genellikle en sık olarak tercih ettiği metraj 3 – 6 metre arasıdır.” 

Kumaş seçimi konusunda Döşemelik Kumaş Serisine mutlaka göz atmanızı öneriyoruz.

Tropikal desenler
geometrik desenler,
denizci-marin serisi,
siyah-beyaz seri,
düz renkli kumaşlar,
etnik seri kumaşlar,
osmanlı desenleri,
aztek geometrisi,
Frida Kahlo’ya özel desenler
Fas’ın meşhur Moroccan desenleri,
çocuk/genç odalarına özel kumaşlar
Kışa özel kumaşlar ve çok daha fazlasını burada bulabileceksiniz.


 


Büyük Berjer için 6 metre

Orta boy berjer için 5 metre

Küçük boy berjer için 4 metre

 


Döşemelik Kumaş Seçenekleriyle neler yapılabildiğini daha yakından incelemek için Sizden Gelenler Bölümü’ne Göz Atabilirsiniz

Dekorinyo’yu Instagram’dan Takip Edebilir, Yeniliklerden haberdar olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

error: Bu site üzerindeki görselleri kullanma yetkisi izne tabidir.